fbpx

קולינריה במיטבה בטרה -
האוכל שעושה את האירוע

קו הפרדה

גן אירועים טרה קיסריה מציע חוויה קולינרית מענגת, עשירה ובלתי נשכחת, עם מנות מושקעות ומרהיבות ביופיין, עם שפע של טעמים שעושים חשק לבוא לעוד אירוע.

אז מה מיוחד בתפריט של טרה קיסריה ואיך בונים חוויית אוכל בלתי נשכחת לכל אירוע?

מטבח פתוח

כיתוב לעמוד גן אירועים בקיסריה

תפריט אירועים טרה קיסריה

קו הפרדה

תפריט האירועים של טרה קיסריה מאופיין בסגנון קלאסי, אלגנטי, ים תיכוני שופע ועשיר. 
תפריט עונתי שמתוכנן מתוך מחשבה על הפרודוקטים הטריים ביותר בהתאם לעונה ובהתאם למזג האוויר:

בקיץ מוגשות מנות קיציות, קלילות יותר, הכוללות פרודוקטים עונתיים מובהקים, כמו פירות וירקות העונה, לצד מנות עיקריות ותוספות קלות, ואילו בחורף מוגשות מנות הכוללות פרודוקטים חורפיים מובהקים, כמו פירות חורף, ירקות שורש ומנות עיקריות בסגנון חורפי.

המטבח הפתוח של טרה קיסריה

קו הפרדה

הייחודיות האמיתית של חווית האוכל באירועים של טרה קיסריה היא המטבחים הפתוחים.
החוגגים יכולים לצפות בצוות הטבחים והשפים מכינים את הארוחה החגיגית במטבחים החשופים.
כך ניתן לראות בבירור את הרמה הגבוהה של הטריות, הניקיון והעושר של חומרי הגלם, בהם משתמשים במטבח.

האוכל יוצא מייד כשהוא מוכן אל השולחנות והחוגגים מקבלים ארוחה ברמה בלתי מתפשרת של טריות ואיכות, אוכל חם שהכינו אותו ממש כרגע לנגד עיניהם.

השף הראשי של המקום הוא בעל ניסיון של שנים בתחום, מקפיד על מטבח עדכני וחדשני, שמתאים את עצמו לטרנדים קולינריים מובילים.

בין הקפדה על חומרי גלם טריים ומשובחים, מגוון תפריטים ואפשרויות שונות להתאמה אישית של התפריט לטעם האישי של החוגגים, במטבח לא שוכחים לרגע שהאורחים אוכלים גם עם העיניים ולכן המנות מוקפדות ברמת הטעם, האיכות והטריות, וגם מעוצבות ביד אמן, נראות נפלא ומעוררות תיאבון.

לטעום את האירוע מהתחלה ועד הסוף

קו הפרדה

אז אמנם עיקר החוויה הקולינרית באירועים היא הארוחה המרכזית. אבל בטרה קיסריה מקפידים לזכור שיש בכל אירוע גם קבלת פנים וגם אפטר פארטי.

בדיוק בשביל זה, צוות המטבח מקפיד להתעדכן בכל הטרנדים הקולינריים הרלוונטיים, כדי להגיש לאורחים את המנות הכי מדויקות וחדשניות – גם בשלב קבלת הפנים, הכולל משהו קל ואיכותי לנשנש ליד השתייה, וגם בשלב האפטר פארטי – כשכולם רוצים לתדלק את הקיבה במשהו מרגיע, שמאפשר לגוף לבלות עוד קצת על הרחבה עם אנרגיות שלא נגמרות.

מנת שף מעוצבת
קונספט של מטבח פתוח

להפתיע כל פעם מחדש -
איך עושים את זה?

קו הפרדה

כדי לשמור על חדשנות ועל מקוריות, כדי לוודא שאין אירוע שחוזר על עצמו בגזרת האוכל, צוות טרה קיסריה מקפיד לחדש לעיתים קרובות את התפריטים, וגם להתחדש בקולקציות עדכניות של כלי אוכל, ריהוט ועיצובים.

כל אלה לצד עמדות של בשרים מעושנים, מגוון דגים טריים, מנות הכוללות שקדי עגל, אסאדו, פילה בקר ומגוון עצום של סלטים איכותיים – מאפשר לחוגגים לבחור את התפריט המדויק לכל אירוע, לפי הטעם האישי של מארגני האירוע ושל החוגגים.

מוכנים להתאהב במקום שיעשה
לכם את הערב הכי מושלם בחיים?

צרו קשר לתיאום ובואו לפגישת היכרות בטרה קיסריה!

קו הפרדה
גן אירועים בקיסריה
דילוג לתוכן